Pagina's

woensdag 2 januari 2013

Preview - Essence trend edition - Vintage district

Hoi!

Essence krijgt weer een nieuwe trend edition, Vintage district. Vanaf half februari tot eind maart 2013. Met de mooie roestbruin, petrol, grijs, perzik en bruine kleuren!


Eyeschadow

Dit is een losse oogschaduw. Er zijn 3 verschillende. Met hun zachte textuur blijven ze gedurende dag zitten. Verkrijgbaar in 01 I'm so retro, 02 shopping @ portobello road en 03 get arty. 

€1,99

01 I'm so retro
 
 02 shopping @ portobello road 

03 get arty


 

Gel eyeliner set

Deze eyeliner set bevat een kwastje en een potje eyeliner. Door de gelcrème-textuur kun je gemakkelijk een mooie rechte lijn trekken. Er zijn hiervaan 2 kleuren, turkoois en grijs. Verkrijgbaar in 01 shopping @ portobello road en 02 get arty.

€2,59
01 shopping @ portobello road


02 get arty 
 

Duo lipstick & gloss

Dit is een lipstick en lipgloss in één! De lipstick en de gloss hebben de zelfde kleur tinten. Je kunt de lipstick bijvoorbeeld als basis voor de gloss gebruiken, of ze gewoon apart opdoen. Er zijn in totaal 2 verschillende. Een rode en een oranje. Verkrijgbaar in 01 vintage peach en 02 antique pink.

€2,99
01 vintage peach 

02 antique pink
 
 

Multi colour blush

Dit is een roze oranje blush. De zachte perzikkleurige basistint van deze multi colour blush geeft een frisse look terwijl de gouden bloemdecoratie voor prachtige highlights zorgt. verkrijgbaar in 01 it's popul-art.

3,39 

Nail polish

Oftewel nagelak. Hiervan zijn er in totaal 4 kleuren. De kleur tinten zijn perzik, roestbruin, turkoois en grijs met een lichte glinstering. Verkrijgbaar in  01 vintage peach, 02 shopping @ portobello road, 03 antique pink and 04 get arty.

 €1,89 

01 vintage peach

 02 shopping @ portobello road

03 antique pink

04 get arty
 

Top coat gel look

Deze top coat geeft een super finish! Hij beschermt de gemaakt creaties (fimo canes) ook goed. Verkrijgbaar in 01 shine like new.

€1,79
 

 

Nail art decoration kit

Met deze super leuke steentjes en glittertjes crëeer je zelf de leukste naildesigns! Verkrijgbaar in 01 something g-old - something new en 02 designer for a day.

€2,59
 
01 something g-old - something new
 
02 designer for a day
 
 
 
Dit waren alle producten uit de Vintage district trend edition. Ik vind vooral de nail art decoration kit het leukst! Alle info en foto's komen van Essence site.
 
xMieskuh



 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten