Pagina's

woensdag 2 januari 2013

Preview - Essence trend edition - Snow jam

Hallo!

Essence heeft vanaf januari tot half februari een nieuwe trend edition! Snow jam. Er zitten vooral de kleuren helder paars, turkoois, petrol en ijzige pasteltinten in. In deze trend edition worden producten gemengd met verzorgende ingrediënten voor in het koude weer.





Zelf heb ik nog geen een product van deze trend edition getest.



Ik zet alle producten op een rijtje!

Eyeshadow sorbet

De oogschaduw heeft een cream textuur, is dus makkelijk aan te brengen met je vingertop en blijft ongeveer de hele dag zitten. De oogschaduw zit in een klein potje. Er zijn 3 verschillende kleuren, petrol (donker blauw), licht mint en zacht lila. Verkrijgbaar in 01 lilac is my style, 02 top of the ice-stream en 03 life is a freeride. 

(de nummers staan op volgorde, ook in het plaatje)

Prijs: € 2,39





Jumbo duo eyepencil

Dit is een oogpotlood met aan de ene zijde een kajal (donker potlood) en aan de andere zijde een highlighter met glittereffecten. Je kunt ze dus samen combineren. Het potlood blijft net als de oogschaduw lang zitten. Hij is verkrijgbaar in 01 let's hit the slope en 02 petrol snow-queen.

(de nummers staan op volgorde, ook in het plaatje)




Prijs: € 1,99



Lipbalm

Het is een hydraterende lipbalm is verkrijgbaar in twee tinten met voedende ingrediënten en natuurlijk een lekkere fruit smaak. Hij is verkrijgbaar in 01 lilac is my style en 02 goofy-blue.

(de nummers staan op volgorde, ook in het plaatje)







Prijs: € 1,59

Nail polish

Oftewel nagelak. Er zijn vier verschillende kleuren. De lichte tinten hebben glinstereffecten, de krachtige tinten zijn mat. De lak is super makkelijk aan te brengen, meestal met maar één streep!
De nagellak is verkrijgbaar in: 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride en 04 top of the ice-stream.

Prijs: € 1,69



Mini files

Dit zijn kleine nagelvijltjes, passen handig in je broekzak en zijn onmisbaar! Er zitten 8 vijltjes in een pakje. Ze zitten super handig verpakt en zien er leuk uit. Alleen verkrijgbaar in 01 snowboard-girls rock! 

Prijs: € 1,39



24h hand protection balm

Deze verzorgende hand balm zorgt ervoor dat je droge handen verzacht worden, dit is zeker handig met het koude weer! Werkt ruim 24 uur en heeft ook nog eens een lekkere geur. Verkrijgbaar in 01 keep cool.

Prijs: € 1,99



Dit waren dan alle producten van de nieuwe trend edition!
Alle info en foto's komen van de Essence site

xMieskuh






Geen opmerkingen:

Een reactie posten